Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • gamba's 10 st
  • rode ui 0.5 st
  • mango 2 st
  • tomaten 2 st
  • lente-uitjes 3 st
  • rode Chili peper 0.5 g
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Koriandercreme

  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • koriander 8 g
  • muntblaadjes 2 g

Opmaak

  • taco tortilla's 10 stuks
  • koriander 10 takjes
  • Ghoa cress 0.5 g

Bereiding

  1. Garnituur

    Grill de gamba’s en snijd ze in stukjes. Maak de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn. Schil de mango en snijd deze in brunoise. Halveer de tomaten en verwijder het zaad en snijd de tomaten in stukjes. Snijd de lente ui in ringetjes en de rode Chilipeper fijn. Meng de rode ui, mango, tomaat, lente ui, Chili peper en de vinaigrette.
  2. Koriandercreme

    Meng/pureer de yoghurtdressing samen met de koriander en de munt in de blender.

  3. Opmaak

    Verwarm de tortilla’s en leg ze op de borden. Verdeel de mangosalsa samen met de gamba’s over de tortilla’s. Maak het geheel af met de kruiden. En serveer met de koriander crème.