Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Garnituur

  • gamba's 10 st
  • rode ui 0.5 st
  • mango 2 st
  • tomaten 2 st
  • lente-uitjes 3 st
  • rode Chili peper 0.5 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 1 dl

Koriandercreme

Opmaak

  • taco tortilla's 10 stuks
  • koriander 10 takjes
  • Ghoa cress 0.5 g
  1. Garnituur

    Grill de gamba’s en snijd ze in stukjes.
    Maak de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn.
    Schil de mango en snijd deze in brunoise.
    Halveer de tomaten en verwijder het zaad en snijd de tomaten in stukjes.
    Snijd de lente ui in ringetjes en de rode Chilipeper fijn.
    Meng de rode ui, mango, tomaat, lente ui, Chili peper en de vinaigrette.
  2. Koriandercreme

    Meng/pureer de yoghurtdressing samen met de koriander en de munt in de blender.

  3. Opmaak

    Verwarm de tortilla’s en leg ze op de borden.
    Verdeel de mangosalsa samen met de gamba’s over de tortilla’s.
    Maak het geheel af met de kruiden.
    En serveer met de koriander crème.
+