Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • zonnebloemolie 30.0 g
  • uien 100.0 g
  • bleekselderij 100.0 g
  • wortel 100.0 g
  • ras el hanout 10.0 g
  • harissa 10.0 g
  • oranje linzen 80.0 g
  • water 2.0 l
  • korianderblad 15.0 g
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 200.0 g

Garnituur

  • orzo 70.0 g
  • lamsschenkelvlees gekookt 300.0 g

Opmaak

  • koriander tak 10.0 tak
  • Ghoa cress 0.5 bakje
  1. Soep

    Verwarm de olie.

    Smoor de ui samen met de bleekselderij, wortel, ras el hanout en de harissa.

    Voeg de linzen en het water toe.

    Breng het geheel aan de kook en voeg het afgewogen soeppoeder toe.

    Kook de soep voor tenminste 15 minuten tot de linzen gaar zijn.

    Voeg de kikkererwten en de gehakte koriander toe.

  2. Garnituur

    Kook de orzo in water met wat zout beetgaar.

    Pluk het lamsvlees en snijd het grof.

  3. Opmaak

    Verdeel de orzo met het lamsvlees over de kommen en schep de soep erop

    Garneer met de koriander en de cress.