Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ravioli

  • koolrabi 2.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 200.0 g
  • zout en peper
  • limoen 0.5 st
  • tonijn, blik 400.0 g

Appeljus

  • lavas olie 75.0 g
  • appel bleekselderij jus 2.25 dl

Opmaak

  • gemengde kruiden en cressen 50.0 g
  • avocado crème 125.0 g

Voor dit gerecht lieten wij ons inspireren door Chef Merijn van Berlo van restaurant Choux in Amsterdam.

...

Bereiding

  1. Ravioli

    Schil de koolrabi en snijd deze in 30 flinterdunne plakjes op de snijmachine. (3mm dikte, 7,5 cm doorsnede)
    Maak de tonijn aan met de vegan mayo en breng op smaak met wat zout, peper en limoensap.
    Verdeel de tonijn op de koolrabiplakjes en vouw ze dubbel.
  2. Appeljus

    Zie M.E.P recept
    Meng de appel-bleekselderij jus met de lavasolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Opmaak

    Verdeel de ravioli over de borden.
    Spuit dopjes van de avocado creme en verdeel hierop de kruiden.
    Schenk de appel-lavas jus erbij.
    Verdeel de gemengde kruiden en cressen erover (Oost Indische kers blaadjes en bloemen, bleekselderijblad, hippo cress, ghoa cress en afilla cress)
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu