Ingrediënten
Livar varken met bordelaise,aardappelpuree en vergeten groenten
Marinade



Garnituur

Saus


Aardappelpuree

Marinade
-
rode wijn 1.0 l
-
rode wijnazijn 100.0 ml
-
jeneverbessen 10.0 st
-
kruidnagel 2.0 st
-
laurierblad 1.0 st
-
uien, blokjes 50.0 g
-
wortelblokjes 50.0 g
-
knolselderijblokjes 50.0 g
-
Varkensfilet van het Livar-varken 1.2 kg
-
roomboter 150.0 g
Garnituur
-
Vergeten groentenmix 1.2 kg
-
geklaarde boter 160.0 g
-
water 101.3 ml
-
roomboter
Saus
-
Marinade, gezeefd 375.0 g
-
rode wijn 375.0 g
-
sjalotten, fijngesneden 200.0 g
Aardappelpuree
-
nootmuskaat 1.0 g
This is the recipe