Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Marinade

  • rode wijn 1 l
  • rode wijnazijn 100 ml
  • jeneverbessen 10 st
  • kruidnagel 2 st
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    7 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    22 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • laurierblad 1 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • uien, blokjes 50 g
  • wortelblokjes 50 g
  • knolselderijblokjes 50 g
  • Varkensfilet van het Livar-varken 1.2 kg
  • roomboter 150 g

Garnituur

  • Vergeten groentenmix 1.2 kg
  • geklaarde boter 160 g
  • water 101.3 ml
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    25 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Saus

  • Marinade, gezeefd 375 g
  • rode wijn 375 g
  • sjalotten, fijngesneden 200 g
  • Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L
    40 g
    Knorr Garde d'Or Wildfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Garde d'Or Kalfsfond 1L
    Knorr Garde d'Or Kalfsfond 1L
    20 g
    Knorr Garde d'Or Kalfsfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg
    25 g
    Knorr Maizena Express Bruin 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Aardappelpuree

  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 175 g
  • nootmuskaat 1 g

Bereiding

  1. Marinade

    Breng de rode wijn en rode wijnazijn aan de kook met jeneverbes, kruidnagel, tijm, peperpuree, laurier, knoflook, ui, wortel en knolselderij. Laat 5 minuten zachtjes koken en koel de marinade af. Laat 24 uur trekken. Snijd de varkensrug in de lengte doormidden, plaats in een bak in de vacuümmachine, giet de gekoelde marinade er over en trek 3 maal vacuüm. Passeer de resterende marinade door een puntzeef en gebruik deze voor de saus. Verhit de Phase Classic Resto en kleur de varkensrug, plaats in een tot 130C voorverwarmde oven en gaar tot een kerntemperatuur van 64C.
  2. Garnituur

    Stoom de vergeten groentenmix kort en koel terug. Verhit de Phase with Natural Butter Flavour tot 100C en vroeg er de vergeten groentemix aan toe. Voeg het water en laat garen tot het water bijna volledig verdampt is, toe en breng op smaak met de Geconcentreerde Groentebouillon.
  3. Saus

    Breng de marinade met de sjalotten en de tijm aan de kook, laat intrekken tot ongever 250ml overblijft. Voeg het water toe en breng terug aan de kook, los er de Wild- en Kalfsfond in op en breng terug aan de kook Laat inkoken tot ongeveer 1L saus overblijft, bind bij met de Maïzena
  4. Aardappelpuree

    Breng de aardappelen met water en de Groentebouillon aan de kook, onder gesloten deksel Breng wanneer de aardappelen gaar zjin het roerwerk in de kookketel in beweging, laat het kookwater in de ketel Voeg nootmuskaat, peperpuree, Phase en Gourmet Aardappelpuree toe. Kruid verder af naar wens
  5. Opmaak

    Serveer hetLivar varkenmet de vergeten groenten, puree en de saus.