Personen
Maiskip met spatzli en zuurkool
Maiskip
Zuurkool
 
			   Madera jus
 
			   Opmaak
Maiskip
- 
								
                                
								
                                
								
                                maïskipfilet met vel 5.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                gevogeltefarce 300.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                zout en peper
Zuurkool
- 
								
                                
								
                                
								
                                zuurkool 500.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                boter 200.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                verse laurier 1.0 bladen
- 
								
                                
								
                                
								
                                kruidnagel 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                zwarte peperkorrels 3.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                geroosterde rode paprika 2.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                Spatzle 250.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                geklaarde boter
Madera jus
- 
								
                                
								
                                
								
                                sjalotjes, fijngesneden 10.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                morillevocht 0.5 dl
- 
								
                                
								
                                
								
                                madera 0.5 dl
- 
								
                                
								
                                
								
                                verjus
Opmaak
- 
								
                                
								
                                
								
                                waterkers takjes 10.0 takjes
- 
								
                                
								
                                
								
                                Pata negra kruim 20.0 g
This is the recipe
 
                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    