Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Gevogeltejus met gezouten citroen en koriander
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Merquez cassoulet
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Taco’s van koolrabi met merquez worstjes, radijs, amsoi en zoetzuur
- Vlees
- Voorgerechten
-
Goulash met rijst
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Borrelplank Mexico
- Voorgerechten
- Vlees
-
Schorseneren met Mexicaanse Mole en gember
- Voorgerechten
- Vlees
-
Patrijs met boerenkool en paddenstoelen
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Parelhoender met parelgort risotto en worteltjes
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Olijvenjus
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Malaga wijn saus
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Maiskip met oerpeentjes en risotto van parelgort
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Maïskip met merquez, zuurkool en paprikajus (delivery)
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
-
Maïskip gevuld met merquez en paprika jus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Konijn met Marsala en zoet zuur van pompoen en rode ui
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Kippasteitjes met truffeljus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Kaneel-serehjus
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Hertenfilet met geroosterde kool en aardappelwafels en olijvenjus
- Hoofdgerechten
- Vlees
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save