Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoetzuur:

  • rijstazijn 40.0 g
  • suiker 25.0 g
  • banaansjalot 2.0 st
  • komkommer, mini 5.0 stuks

Koolrabi:

  • koolrabi 2.0 st
  • Hellmann's Vegan 3L 50.0 g
  • zout en peper
  • amsoi 15.0 g

Worstjes:

  • Merquez, gevogelte worstjes 10.0 st
  • zonnebloemolie 30.0 g

Opmaak:

  • radijs 1.0 bosje
  • Ghoa cress 1.0 bakje
  • goudsbloemen 2.0 stuks

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take a way.

...

Bereiding

  1. Zoetzuur:

    Maak de sjalot schoon en snijd deze in ringen.
    Kook de rijstazijn samen met de suiker, haal de pan van het vuur en voeg de sjalot toe.
    Laat het geheel afkoelen.
    Snijd de komkommer in stukjes en voeg deze aan de afgekoelde sjalotten toe.
  2. Koolrabi:

    Schil de koolrabi’s en snijd er tien plakken van op de snijmachine.
    Snijd de rest in julienne.
    Blancheer de koolrabi plakken en de julienne afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
    Maak de koolrabi julienne aan met de vegan mayo en breng op smaak met wat zout en peper.
    Snijd de amsoi in chiffonade en voeg deze aan de koolrabisalade toe.
    Maak de radijs schoon, en houd wat mooie blaadjes achter.
  3. Worstjes:

    Bak de worstjes in wat zonnebloemolie mooi bruin.
  4. Opmaak:

    Verdeel de koolrabi plakken over de disposable bakjes.
    Beleg de plakken met de worstjes en wat koolrabi salade.
    Schep het zoetzuur en de radijsjes erbij en maak de koolrabi taco’s af met wat ghoa cress en goudsbloemblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu