Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Peppadwes

  • peppadews 10 stuks
  • olijfolie 20 g
  • basilicum 10 topjes

Taco's

  • CALVÉ Dressing Yoghurt 1 L 1 dl
  • koriander 5 g
  • muntblaadjes 2 g
  • xanthaan gom 1 g
  • taco of tortilla chips 150 g

Advocadedip

  • advocado 2 stuks
  • Knorr Professional Chilipuree 3 g
  • limoensap 15 g
  • olijfolie
  • zout en peper

Opmaak

  • patta negra 10 plakken
  1. Peppadwes

    Doe de roomkaas in een spuitzakje en vul hiermee de peppadews.
    Leg ze in een beetje olijfolie met wat basilicumblaadjes
  2. Taco's

    Meng/pureer de yoghurtdressing samen met de koriander, munt en de xanthaangom in de blender.
    Doe de sausen afzonderlijk van elkaar in een spuitflesje.
    Verdeel de taco chips in een bakje en verdeel hierover de beide sausen.
  3. Advocadedip

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten.
    Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn.
    Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken.
    Pureer of prak de avocado met de rest van de ingrediënten
  4. Opmaak

    Rol de ham op en serveer deze samen met de avocadodip, taco chips en de peppadews met roomkaas op een plank.
+