Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Peppadews

  • roomkaas 1000000.0 g
  • peppadews
  • olijfolie 200000.0 g
  • basilicum

Taco's

  • CALVÉ Dressing Yoghurt 1 L 10000.0 dl
  • koriander tak 50000.0 g
  • muntblaadjes 20000.0 g
  • xanthaan gom 10000.0 g
  • taco of tortilla chips 1500000.0 g

Avocadodip

  • advocado 20000.0 stuks
  • Knorr Professional Chilipuree 30000.0 g
  • limoensap 150000.0 g
  • olijfolie
  • zout en peper

Opmaak

  • patta negra
  1. Peppadews

    Doe de roomkaas in een spuitzakje en vul hiermee de peppadews.
    Leg ze in een beetje olijfolie met wat basilicumblaadjes.
  2. Taco's

    Meng/pureer de yoghurtdressing samen met de koriander, munt en de xanthaangom in de blender.
    Doe de sausen afzonderlijk van elkaar in een spuitflesje.
    Verdeel de taco chips in een bakje en verdeel hierover de beide sausen.
  3. Avocadodip

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten.
    Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn.
    Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken.
    Pureer of prak de avocado met de rest van de ingrediënten
  4. Opmaak

    Rol de ham op en serveer deze samen met de avocadodip, taco chips en de peppadews met roomkaas op een plank.