Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Goulash

  • runderpoulet 3 kg
  • peper witte, gemalen
  • uien, grof gesneden 500 g
  • paprika mix, grof gesneden 500 g
  • champignons, in 4 stukken 500 g
  • water 1 l
  • paprikapoeder 10 g
  • platte peterselie, gesnipperd 100 g

Rijst

  1. Goulash

    Bak het vlees mooi bruin in de Phase. Kruid het vlees met wat peper. Haal het vlees uit de pan en bak hierin de uien, paprika en de champignons. Voeg de paprikapuree, paprikapoeder en de knoflookpuree toe. Blus het geheel af met het water en voeg de rode wijn saus en de tomatensaus toe. Breng het geheel aan de kook en gaar de goulash gedurende ca. 2 uur op laag vuur onder een deksel. Schep de goulash af en toe om en controleer op gaarheid. Meng op het laatste moment de gesneden peterselie erdoor. Koel het geheel snel terug.
  2. Rijst

    Kook de rijst in ruim water met wat zout. Giet de rijst af en laat deze droog stomen. Koel de rijst terug.
  3. Opmaak

    Verkoop er los gekookte rijst bij.