Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Goulash

  • runderpoulet 3 kg
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L
  • peper witte, gemalen
  • uien, grof gesneden 500 g
  • paprika mix, grof gesneden 500 g
  • champignons, in 4 stukken 500 g
  • Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    1 l
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg
    0.5 kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana Saus 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 1 l
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    100 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • paprikapoeder 10 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    100 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • platte peterselie, gesnipperd 100 g

Rijst

  • Conimex Parboiled Rijst 5kg
    Conimex Parboiled Rijst 5kg
    500 g
    Conimex Parboiled Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Goulash

    Bak het vlees mooi bruin in de Phase. Kruid het vlees met wat peper. Haal het vlees uit de pan en bak hierin de uien, paprika en de champignons. Voeg de paprikapuree, paprikapoeder en de knoflookpuree toe. Blus het geheel af met het water en voeg de rode wijn saus en de tomatensaus toe. Breng het geheel aan de kook en gaar de goulash gedurende ca. 2 uur op laag vuur onder een deksel. Schep de goulash af en toe om en controleer op gaarheid. Meng op het laatste moment de gesneden peterselie erdoor. Koel het geheel snel terug.
  2. Rijst

    Kook de rijst in ruim water met wat zout. Giet de rijst af en laat deze droog stomen. Koel de rijst terug.
  3. Opmaak

    Verkoop er los gekookte rijst bij.