Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Goulash

  • roomboter 150 g
  • varkensstoofvlees 1.2 kg
  • uien, halve ringen 400 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    60 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    100 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 5 g
  • water 1 l
  • Knorr Collezione Italiana Polparicca di Pomodoro 2,55kg
    Knorr Collezione Italiana Polparicca di Pomodoro 2,55kg
    1.25 kg
    Knorr Collezione Italiana Polparicca di Pomodoro 2,55kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • paprikamix, in jullienne 1.5 kg
  • Knorr 1-2-3 Mix voor Goulash 1,24kg
    Knorr 1-2-3 Mix voor Goulash 1,24kg
    200 g
    Knorr 1-2-3 Mix voor Goulash 1,24kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding rijst

  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    25 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 400 ml
  • langkorrelrijst 1.5 kg

Bereiding

  1. Goulash

    Verhit de Phase en bak hierin het vlees goudbruin, voeg op het laatste de ui, Knoflook-, Paprika- en Chilipuree toe en vermeng. Voeg het water en de Polparicca toe en breng het geheel aan de kook. Laat 30 min. sudderen onder gesloten deksel. Voeg na 30 min. de verschillende paprika toe en laat verder sudderen, tot het vlees bijna volledig mals is. Voeg nu de Mix voor Goulash toe en laat alles nog 20 min. verder sudderen, roer af en toe om.
  2. Bereiding rijst

    Vermeng de rijst met het water en de Geconcentreerde Groentebouillon en plaats in de combi-steamer op 100°C met 100% stoom gedurende ongeveer 40 min.
  3. Opmaak

    Serveer de goulash in een mooi diep bord en serveer de rijst apart.