Personen
Schorseneren met Mexicaanse Mole en gember
Mole saus:
			   Schorseneren
Gembergel:
Opmaak:
Mole saus:
- 
								
                                
								
                                
								
                                rode Chili peper 1.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                vleestomaat, blokjes 1.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                bakbanaan 1.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                soja olie 2.0 dl
 - 
								
                                
								
                                
								
                                gepelde knoflooktenen 3.0 st
 - 
								
                                
								
                                
								
                                uien, fijngesneden 50.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                dadels Medjoel zonder pit 4.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                amandelen 40.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                pecannoten 40.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                ongezouten pinda's, gehakt 40.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                sesamzaad 20.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                pompoenpitten 20.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                anijszaad 5.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                komijnzaadjes 5.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                kaneelstokjes 1.0 st
 - 
								
                                
								
                                
								
                                allspice specerijen 3.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                kruidnagel 3.0 st
 - 
								
                                
								
                                
								
                                tijm 1.0 takjes
 - 
								
                                
								
                                
								
                                pure chocolade 80% 120.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                verse oregano 0.25 bosje
 
Schorseneren
- 
								
                                
								
                                
								
                                schorseneren 500.0 g
 - 
								
                                
								
                                
								
                                margarine 200.0 g
 
Gembergel:
- 
								
                                
								
                                
								
                                stemgember 1.0 pot
 - 
								
                                
								
                                
								
                                Otafuku-sushiazijn 2.0 dl
 - 
								
                                
								
                                
								
                                longpepper geraspt 6.0 stuks
 - 
								
                                
								
                                
								
                                gel espesca
 
Opmaak:
- 
								
                                
								
                                
								
                                zorri cress 1.0 bakje
 
This is the recipe