Ingrediënten
Schorseneren met Mexicaanse Mole en gember
Mole saus:



Schorseneren
Gembergel:
Opmaak:
Mole saus:
-
rode Chili peper 1.0 stuks
-
vleestomaat, blokjes 1.0 stuks
-
bakbanaan 1.0 stuks
-
soja olie 2.0 dl
-
gepelde knoflooktenen 3.0 st
-
uien, fijngesneden 50.0 g
-
dadels Medjoel zonder pit 4.0 stuks
-
amandelen 40.0 g
-
pecannoten 40.0 g
-
ongezouten pinda's, gehakt 40.0 g
-
sesamzaad 20.0 g
-
pompoenpitten 20.0 g
-
anijszaad 5.0 g
-
komijnzaadjes 5.0 g
-
kaneelstokjes 1.0 st
-
allspice specerijen 3.0 stuks
-
kruidnagel 3.0 st
-
tijm 1.0 takjes
-
pure chocolade 80% 120.0 g
-
verse oregano 0.25 bosje
Schorseneren
-
schorseneren 500.0 g
-
margarine 200.0 g
Gembergel:
-
stemgember 1.0 pot
-
Otafuku-sushiazijn 2.0 dl
-
longpepper geraspt 6.0 stuks
-
gel espesca
Opmaak:
-
zorri cress 1.0 bakje
This is the recipe