Maiskip met gebakken witlof, gekofijnte aardappel en romige mosterdsaus (op basis van kippenfond)
Een goede saus kan op verschillende manieren gemaakt worden.
Wij serveren drie recepten van dit gerecht elk met een andere basis.

Ingrediënten
Maiskip met gebakken witlof, gekofijnte aardappel en romige mosterdsaus (op basis van kippenfond)
Maiskip
Witlof
Aardappel

Mosterdsaus


/knorr-blanke-roux-korrels-1kg/packshot.png/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Opmaak
Maiskip
-
maiskipfilet met vel en vleugel 10.0 st
-
zout en peper
-
geklaarde boter 30.0 g
Witlof
-
witlof 10.0 st
-
sinaasappelsap 0.5 dl
-
boter 40.0 g
Aardappel
-
aardappels, grote vastkokende 10.0 st
-
geklaarde boter 300.0 g
-
zout en peper
Mosterdsaus
-
room 1.0 dl
-
kurkuma 0.5 g
-
amora mosterd 15.0 g
-
Meaux mosterd 15.0 g
Opmaak
-
ingemaakt mosterdzaad 80.0 g
-
roodlof 2.0 st
-
waterkers 1.0 bos
-
zorri cress 0.5 bakje
Bereiding
-
Maiskip
-
Witlof
-
Aardappel
-
Mosterdsaus
-
Opmaak