Ingrediënten
Kippasteitjes met truffeljus
Pasteideeg
Vulling
Saus

Pasteideeg
-
bloem 560.0 g
-
boter 225.0 g
-
zout
-
eidooier 130.0 g
-
koud water 90.0 ml
Vulling
-
kalfsvlees 300.0 g
-
varkensvlees 200.0 g
-
kippendijvlees 250.0 g
-
vers vet spek 150.0 g
-
kipfilet 100.0 g
-
scharrel eieren 2.0 st
-
sjalotjes, fijngesneden 60.0 g
-
boerenachterham 75.0 blokjes
-
ossentong, brunoise 75.0 g
-
cognac 1.0 dl
-
zout en peper
-
Room 2.0 dl
Saus
-
sjalot 2.0 st
-
champignons 100.0 g
-
madera 0.5 dl
-
truffeljus 0.5 dl
This is the recipe