Menu
Punten

Ingrediënten

+

Cassoulet

  • olijfolie 30 g
  • witte uien 200 g
  • venkel 200 g
  • bospeen 200 g
  • champignons 250 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gerookte paprikapoeder 1 g
  • Chili flakes 1 g
  • rozemarijn 10 g
  • Knorr Garde d'Or Provencaalse Saus 1L
    Knorr Garde d'Or Provencaalse Saus 1L
    1 l
    Knorr Garde d'Or Provencaalse Saus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kidneybonen 175 g
  • witte bonen 175 g
  • boter 35 g
  • De Vegetarische Slager Little Willies Vegetarische Worstjes 1,9kg
    De Vegetarische Slager Little Willies Vegetarische Worstjes 1,9kg
    20 stuks
    De Vegetarische Slager Little Willies Vegetarische Worstjes 1,9kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Cassoulet

    Maak de groenten schoon. Snijd de uien en de venkel in brunoise, de bospeen in plakjes en de champignons in vieren. Verhit de olijfolie en smoor hierin de gesneden groenten samen met de knoflook, paprikapoeder, chili en de rozemarijn. Voeg de provencaalse saus toe en breng het geheel aan de kook. Meng de bonen voorzichtig door het groentemengsel. Bak de vegetarische worstjes, bij voorkeur ontdooid, in wat boter rondom bruin.
  2. Opmaak

    Verdeel de cassoulet samen met de worstjes over de borden.