Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Cassoulet

  • olijfolie 30 g
  • witte uien 200 g
  • venkel 200 g
  • bospeen 200 g
  • champignons 250 g
  • gerookte paprikapoeder 1 g
  • Chili flakes 1 g
  • rozemarijn 10 g
  • kidneybonen 175 g
  • witte bonen 175 g
  • boter 35 g
  1. Cassoulet

    Maak de groenten schoon. Snijd de uien en de venkel in brunoise, de bospeen in plakjes en de champignons in vieren. Verhit de olijfolie en smoor hierin de gesneden groenten samen met de knoflook, paprikapoeder, chili en de rozemarijn. Voeg de provencaalse saus toe en breng het geheel aan de kook. Meng de bonen voorzichtig door het groentemengsel. Bak de vegetarische worstjes, bij voorkeur ontdooid, in wat boter rondom bruin.
  2. Opmaak

    Verdeel de cassoulet samen met de worstjes over de borden.