Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Jus

  • sjalot 2 st
  • olijven 15 st
  • rode wijn 3 dl
  • tapanade 60 g
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    2 dl
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gevogelteglace 20L
    Knorr Professional Gevogelteglace 20L
    5 g
    Knorr Professional Gevogelteglace 20L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie extra vergine 0.5 dl

Bereiding

  1. Jus

    Snijd de sjalotten en de olijven fijn en zet ze aan in wat olijfolie. Blus af met de rode wijn en voeg daarna de tapenade, fond en de glace toe. Laat het geheel ca. 15 minuten rustig trekken. Voeg de olijfolie toe en passeer de saus.