Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Pasta met kip met geroosterde paprika en courgette
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Stoofpotje met kippendijen in rodewijnsaus en kruidenpuree
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Spruitjesstamppot met prei en curry rundersaucijs in smoked jus de veau
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Asperges Benedict
- Voorgerechten
- Vlees
-
Spianata Romana Bruchetta met taboulé couscous salade
- Vlees
- Voorgerechten
-
Lamsspiesjes met humus en harissa aioli
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
BBQ kippenvleugels uit Kuala Lumpur
- Vlees
- Voorgerechten
-
Jonge groenten met Iberico ham en mosterd-hollandaise
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Soft tortilla met ''pulled pork"
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Aziatische kippensoep met eend & citroengras
- Soepen
- Vlees
-
Parelgortrisotto met gebakken asperges, bloemkool en ham
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Short rib met polenta en Westmoreland saus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Schnitzel jagersstijl met aardappelpuree en gebakken witlof
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Mixed grill met taboule, Griekse salade en ailoli
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Entrecote met kruidenboter/ bearnaise , frites en gebakken paddenstoelen
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Tom kha kai
- Voorgerechten
- Vlees
-
Truffelhoning tijm saus
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Hertfilet met geroosterde paddenstoelen en rozemarijn
- Vlees
- Hoofdgerechten
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save