Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kip:

  • kippendijen 1.5 kg
  • olie
  • zout en peper

Saus:

Kip in saus:

Puree:

Bereiding

  1. Kip:

    1. Meng de kippendijen met wat olie, peper en zout. 
    2. Leg deze in een gastronormbak en rooster 15 minuten op 160°C in de oven.
  2. Saus:

    • Snijd de ui in blokjes, zet een pan op. 
    • Bak de ui in wat olie glazig, voeg de gesneden champignons erbij en bak deze mee. 
    • Voeg daarna de wortelblokjes erbij. 
    • Voeg als laatste de Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus en de Knorr Primerba Tijm toe. 
    • Laat het geheel 5 minuten rustig doorgaren.
  3. Kip in saus:

    • Giet de saus op de kip en zet deze terug in de oven op 150°C. 
    • Laat 15 tot 20 minuten rustig doorgaren.
  4. Puree:

    • Roer de koude room en Knorr Primerba Tuinkruiden door 2 liter koud water. 
    • Voeg daarna Knorr Aardappelpuree Koude Basis toe. 
    • Verwarm de puree in de oven, regenereerkast of in een pannetje.
  5. Voedingswaarden

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu