Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Lamsgehakt 1 kg
  • geklaarde boter
  • kikkererwten uit blik, afgespoeld 200 g
  • komkommer 0.5 g
  • vleestomaten 3 st
  • rode ui 0.5 st
  • slabladeren 10
  • koriander 5 takjes
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.1 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • harissa 10 g
  • Hellmann's Aioli 3L
    Hellmann's Aioli 3L
    300 g
    Hellmann's Aioli 3L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • hummus 200 g
  • gerookte paprikapoeder
  • flat bread 10 stuks
  • limoenen 5 st
  • Ghoa cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Garnituur

    Verdeel het gehakt in 30 gelijke porties en rijg ze op spiesjes. Bak ze rondom in wat Phase. Droog de kikkererwten goed (liefst 24 uur van tevoren) en bak ze krokant in weinig Phase. Snijd de komkommer, tomaten en de rode ui. Pluk de sla en de koriander en maak het geheel aan met de vinaigrette. Roer de harissa door de ailoli.
  2. Opmaak

    Spuit de humus in schaaltjes en maak ze af met de kikkererwten en wat paprikapoeder. Serveer de spiesjes op het brood samen met de salade en de de pittige aioli. Maak af met de limoen en wat ghoa cress.