Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rundersaucijzen:

  • rundersaucijzen 10.0 st
  • vloeibare boter

Saus:

Puree:

Bereiding

  1. Rundersaucijzen:

    • Bak de saucijzen in de oven of in een pan mooi bruin.
  2. Saus:

    • Zet een pan water op en breng het aan de kook. 
    • Roer het Knorr Vleesjus Poeder erdoor en kook rustig 5 minuten door. 
    • Maak op smaak met Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
  3. Puree:

    • Smoor de preiringetjes in vloeibare boter en laat afkoelen. 
    • Meng het koude water met Knorr Professional Kerrie Puree en de koude room. 
    • Meng dan met Knorr Aardappelpuree Koude Basis. 
    • Meng vervolgens de koude spruitjes (eventueel iets kleiner snijden) met de koude prei door de puree.
  4. Voedingswaarden per portie (485 gram)

    kcal 423,9 g
    vet 19 g verzadigd 
    vet 8,5 g 
    koolhydraten 30,9 g 
    suiker 9,3 g 
    vezels 5,8 g 
    eiwit 26,6 g 
    zout 3,2 g *

    *zonder het zelf toegevoegde zout
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu