Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rundersaucijzen:

  • rundersaucijzen 10.0 st
  • vloeibare boter

Saus:

Puree:


Een herkenbare winterschotel in een nieuw jasje. Door het gebruik van diepvriesgroenten en pureepoeder is dit gerecht heel snel te bereiden. De rundersaucijs bevat minder vet dan een varkensvleesproduct maar heeft wel voldoende eiwitten voor een voedzame maaltijd.

...

Bereiding

  1. Rundersaucijzen:

    • Bak de saucijzen in de oven of in een pan mooi bruin.
  2. Saus:

    • Zet een pan water op en breng het aan de kook. 
    • Roer het Knorr Vleesjus Poeder erdoor en kook rustig 5 minuten door. 
    • Maak op smaak met Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
  3. Puree:

    • Smoor de preiringetjes in vloeibare boter en laat afkoelen. 
    • Meng het koude water met Knorr Professional Kerrie Puree en de koude room. 
    • Meng dan met Knorr Aardappelpuree Koude Basis. 
    • Meng vervolgens de koude spruitjes (eventueel iets kleiner snijden) met de koude prei door de puree.
  4. Voedingswaarden per portie (485 gram)

    kcal 423,9 g
    vet 19 g verzadigd 
    vet 8,5 g 
    koolhydraten 30,9 g 
    suiker 9,3 g 
    vezels 5,8 g 
    eiwit 26,6 g 
    zout 3,2 g *

    *zonder het zelf toegevoegde zout
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu