Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Opmaak

  • bosui 2.0 st
  • sisho purper 0.5 bakje
  • shiso green 0.5 bakje
  • chili olie 20.0 g

Djeroek poeroet is het donkergroene blad van de kaffir limoen. De aromatische blaadjes ruiken en smaken naar frisse limoen en worden ook wel limoenblad, lime leaf of bai makrut genoemd.

...

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de olie.
    Smoor galanga samen met het citroengras, djoeroek poeroet, knoflook en de rode curry pasta. Voeg het limoensap en de fishsauce toe en vervolgens de kokosmelk en het water.
    Breng het geheel aan de kook en voeg de kippenbouillon en de kippendijen toe.
    Kook de soep gedurende 25 minuten.
    Passeer de soep en bind hem met de maïzena en voeg de koriander toe.
    Pluk de kippendijen en voeg het vlees aan de soep toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met julienne van bosui, siso en wat chili olie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu