Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • zonnebloemolie 30 g
  • galanga laos 55 g
  • citroengras 60 g
  • limoenblad 6 g
  • Thaise rode curry pasta 20 g
  • limoensap 20 g
  • Thai fish sauce 10 g
  • kokosmelk 7 dl
  • water 1.2 l
  • kippendijen met vel zonder bot á 110/120 gram 4 stuks
  • koriander 2 g

Opmaak

  • bosui 2 st
  • sisho purper 0.5 bakje
  • shiso green 0.5 bakje
  • chili olie 20 g
  1. Soep

    Verwarm de olie. Smoor galanga samen met het citroengras, djoeroek poeroet, knoflook en de rode curry pasta. Voeg het limoensap en de fishsauce toe en vervolgens de kokosmelk en het water. Breng het geheel aan de kook en voeg de kippenbouillon en de kippendijen toe. Kook de soep gedurende 25 minuten. Passeer de soep en bind hem met de maïzena en voeg de koriander toe. Pluk de kippendijen en voeg het vlees aan de soep toe.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met julienne van bosui, siso en wat chili olie.