Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Asperges

  • aa asperges 20 st

Eieren

  • eieren 10 st
  • azijn

Garnituur

Saus

Opmaak

  • kruiden 20 g
  1. Asperges

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Eieren

    Pocheer de eieren in water met een scheutje azijn.
  3. Garnituur

    Steek de plakken briochebrood uit met een ronde steker. Rooster of bak het brood in de pan met wat Phase bruin. Was de spinazie en stoof deze kort met wat Phase en breng op smaak. Snijd de ham in dunne plakken.
  4. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  5. Opmaak

    Verdeel de brioche over de borden en bouw deze op met de spinazie, asperges, ham en daarop het gepocheerde ei. Maak de Benedict eieren af met de Hollandaise en de kruiden.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan