Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

Garnituur

  • iberico ham 10 plakken
  • asperges (sous-vide gegaard M.E.P) 20 stuks
  • groene asperges 10 st
  • fleur de courgette 10 st
  • bleekselderij, stengels 10 st
  • chinese broccoli 10 g
  • lente-uitjes 10 st
  • witte peper

Opmaak

  • zuurdesembrood kruim, geroosterd 50 g
  • affilla cress 0.5 bakje
  • bronzen venkel 10 tak
  1. Bereiding

    Saus
    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe.
    Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  2. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    Verdeel een beetje Phase in de pan en leg de ham erop.
    Verdeel de groenten op de ham, kruid ze met wat peper en stoof ze kort aan.

  3. Opmaak

    Verdeel de groenten met de Ibericoham over de borden.
    Spuit de mosterdsaus erop en bestrooi met wat geroosterd zuurdesembrood kruim.
    Maak het geheel af met het kruiden.
+