Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees

Taboule

Salade

Opmaak

Bereiding

  1. Vlees

    • Portioneer het vlees en vermeng het met de olie, kruiden en de peper.
    • Grill het vlees aan beide kanten op gewenste gaarheid.
    • Kruid met wat fleur de sel.
  2. Taboule

    • Giet het water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om.
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur in de koelkast en schep daarna de taboulé om.
  3. Salade

    • Snijd de rode ui in ringen en de tomaten en de komkommer in grove stukken.
    • Breek de fetakaas in stukjes, halveer de groene olijven en snijd de munt grof.
    • Meng alles samen met de vinaigrette en wat zwarte peper.
  4. Opmaak

    • Schep de taboulé op de borden en daarop de Griekse salade.
    • Verdeel de gegrilde vlees items erbij en serveer met de aioli.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu