Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Kippenvleugels

  • kippenvleugels 20 stuks
  • oestersaus 150 g
  • honing 150 g
  • maltose (Texturas) 50 g
  • gembersiroop 5 g
  • sesamolie 5 g
  • zout 10 g
  • witte peper

Salade

  • komkommer 150 g
  • witte radijsjes 150 g
  • rode Chili peper 2 stuks
  • koriander 8 g

Saus

  • chili saus 50 g
  • limoensap 25 g
  • koriander
  • Hellmann's Real 5 L 100 g
  1. Kippenvleugels

    Meng alle ingrediënten voor de marinade en voeg de kip toe.
    Laat het geheel tenminste 12 uur marineren.
    Rijg de vleugels aan houten prikkers.
  2. Salade

    Snijd de komkommer en de witte radijs in dunne plakjes.
    Snijd de chili en de koriander fijn.
    Meng alle ingrediënten tot een salade en breng op smaak met de vinaigrette.
  3. Saus

    Meng de mayonaise met de pittige chili saus, limoen sap en fijngesneden koriander.
  4. Opmaak

    Rooster de kippenvleugels op de de BBQ.
    Serveer met de komkommersalade en de pittige chili mayonaise.
+