Menu
Punten

Ingrediënten

+

Entrecote

  • entrecote 10.0 st
  • boter

Kruidenboter

Paddenstoelen

Garnituur


Op iedere menukaart bevinden zich de best sellers. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste hardlopers. Dit is typisch een gerecht dat niet op de menukaart mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Entrecote

    • Kruid het vlees met zout en peper en bak of grill aan beide kanten.
  2. Kruidenboter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de tuinkruiden, knoflook en de citrus toe en breng op smaak met wat peper.
    • Rol de kruidenboter op in vetvrij papier en zet koel.
  3. Paddenstoelen

    • Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.
    • Voeg op het laatste moment de roast umami toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Garnituur

    • Bak de frites, verwarm de bearnaise saus en maak de sla aan met de vinaigrette.
  5. Opmaak

    • Verdeel de entrecotes over de borden en leg er een plak kruidenboter op.
    • Verdeel de gebakken paddenstoelen en de kropsla erbij.
    • Serveer met frites en bearnaisesaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu