Menu
Punten

Ingrediënten

+

Entrecote

  • entrecote 10.0 st
  • boter

Kruidenboter

Paddenstoelen

Garnituur

Bereiding

  1. Entrecote

    • Kruid het vlees met zout en peper en bak of grill aan beide kanten.
  2. Kruidenboter

    • Sla de boter luchtig in een planeetmenger.
    • Voeg de tuinkruiden, knoflook en de citrus toe en breng op smaak met wat peper.
    • Rol de kruidenboter op in vetvrij papier en zet koel.
  3. Paddenstoelen

    • Maak de paddenstoelen schoon en bak ze op hoog vuur.
    • Voeg op het laatste moment de roast umami toe en breng op smaak met peper en zout.
  4. Garnituur

    • Bak de frites, verwarm de bearnaise saus en maak de sla aan met de vinaigrette.
  5. Opmaak

    • Verdeel de entrecotes over de borden en leg er een plak kruidenboter op.
    • Verdeel de gebakken paddenstoelen en de kropsla erbij.
    • Serveer met frites en bearnaisesaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu