Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

Garnituur

  • tauge 120 g
  • paksoi 200 g
  • bosui 3 st
  • eendenbout, gekonfijt 350 g

Opmaak

  • koriander 3 takjes
  • geroosterde sesamzaadjes 5 g
  1. Bereiding

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    Snijd de citroengras ragfijn en voeg deze samen met de gemberpuree aan de soep toe.
    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Maak de tauge schoon en snijd de paksoi en de bosui.
    Pluk het vlees van de eendenbouten.
  3. Opmaak

    Verdeel het geplukte vlees samen met de tauge over de kommen.
    Giet de soep erop en maak af met wat bosui, koriander, paksoi en sesamzaadjes.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan