Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoet zuur

  • rijstazijn 150 g
  • kristalsuiker 100 g
  • chilipeper 1.5 st
  • rode kool 0.5 st
  • rode ui 2 st

Garnituur

  • sla, little gem 5 st
  • chilipeper
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • kleine tortilla’s 10 st
  • Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml
    200 g
    Hellmann's Sandwich Saus Pittige Rode Paprika 570ml is aan je winkelwagen toegevoegd
  • koriander, verse takjes 10 st

Bereiding

  1. Zoet zuur

    Maak de chili peper schoon en snijd de peper fijn. Kook de rijstazijn samen met de suiker en de fijngesneden chilipeper. Snijd de rode ui en de rode kool in reepjes en doe ze afzonderlijk van elkaar in een bakje. Giet de helft van het zoet zuur op de gesneden uien en de rest op de rode kool. Koel direct terug.

  2. Garnituur

    Maak de chili peper schoon en snijd de peper fijn. Maak de little gem schoon en haal de blaadjes door de vinaigrette. Verwarm de pulled pork.
  3. Opmaak

    Verwarm de tortilla’s en leg ze op de borden. Verdeel de rode kool, little gem, “pulled pork”, rode uien over de tortilla’s. Maak het geheel af met de pittige paprikasaus en de koriander.