Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 1.5 kg

Vulling

Lasagne

  • koelverse lasagne 450.0 n/a
  • geraspte kaas 225.0 g

...

Bereiding

  1. Asperges

    • Schil de asperges en gaar deze op de juiste wijze tot ze beetgaar zijn.

  2. Vulling

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de sauspoeder toe.
    • Snijd de paddenstoelen en de ui in stukjes en bak ze in wat olie.
    • Voeg het rul gehakt toe en vervolgens de spinazie.
    • Voeg het gebakken paddenstoelen mengsel aan de saus toe en kook de saus rustig door.
    • Breng eventueel op smaak met zout en peper.

  3. Lasagne

    • bekleed een gastronoombak met vetvrijpapier.
    • Leg daarop een laag lasagnevellen, een laag saus en daarop de asperges.
    • En herhaal dit tot alles op is en sluit af met lasagnevellen.
    • Verdeel de geraspte kaas erop.
    • Bak de lasagne in de oven gedurende 40 minuten op 150°C met 20 % vocht

    Tip: Serveer er een salade bij en wat vers geraspte Parmezaanse kaas.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu