Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Sous vide

  • asperges 30 st
  • prei,jonge 10 stuks
  • zout
  • suiker
  • limoen 1 st
  • citroen 1 st

Garnituur

  • korenaar asperges 30 stuks

Opmaak

  • bronzen venkel 5 tak
  • bloemblaadjes, eetbaar
  1. Sous vide

    Schil de asperges en maak de prei schoon. Vacuümmeer de asperges en de prei samen met wat zout, suiker en rasp van limoen en citroen. Doe ze in een vacuümzak en kook ze op 90°C gedurende 35 minuten. Haal de prei en de asperges uit de vacuümzak en snijd ze netjes bij.
  2. Garnituur

    Blancheer ondertussen de korenaar asperges en verwarm de Hollandaise saus.
  3. Opmaak

    Verdeel de asperges, prei samen met de korenaar asperges over de borden. Schep de citrusvinaigrette erover en garneer met bronzen venkel en de bloemblaadjes. Serveer met Hollandaise saus.