Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tempura

  • groene asperges 15.0 st
  • aa asperges 15.0 st
  • kreeften 2.0 st
  • tempurameel 200.0 g
  • ijswater 320.0 g

Garnituur

  • kropsla 2.0 st
  • roseval aardappels 1.0 st
  • aardappelmousseline 300.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Tempura

    Maak de asperges en de kreeft schoon en snijd ze in gelijke stukken.Meng het tempurameel met het ijswater.Haal de gesneden asperges en de kreeft door het beslag en frituur ze kort.Haal de tempura uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Garnituur

    Maak de kropsla schoon.Snijd superdunne plakjes van de roseval aardappel en blancheer ze kort in water met wat zout.Verwarm de aardappelmousseline.
  3. Opmaak

    Spuit de aardappelmousseline op de borden met daarop een plakje roseval.Leg de tempura en de kropsla erbij.Maak de salade af met de vinaigrette en de crazy pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu