Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rendang

Garnituur

Opmaak

  • tartelettes (zie MEP recept) 10.0 stuks
  • gember gel (zie MEP recept) 50.0 g
  • Aclla cress 0.5 bakje
  • affilla cress 0.5 bakje

Onze variant naar een gerecht van Joris Bijdendijk, Executive Chef, RIJKS®

...

Bereiding

  1. Rendang

    Kruid de lamspoulet met wat zout en peper. Bak de lamspoulet in een braadpan met wat olie bruin. Maak ondertussen de ui schoon, snijd deze in blokjes en voeg deze aan het vlees toe. Voeg de boemboe, knoflook, gember en de kurkuma toe en bak deze kort mee. Kneus het citroengras en voeg deze samen met de demi glace en de kokosmelk toe. Breng het geheel aan de kook en laat de rendang ca.1,5 uur rustig garen.
  2. Garnituur

    Blancheer de sojaboontjes, doperwten en de groene asperges afzonderlijk van elkaar. Snijd de asperges in stukjes en meng de groenten met de komkommer en citrus vinaigrette.
  3. Opmaak

    Verdeel de rendang over de tartelettes en daarop aangemaakte groenten. Verdeel daarop wat dopjes gembergel en maak de tartelettes af met cressen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu