Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

saus

  • landkers puree 100 g
  • olijfolie
  • zout en peper

Prei

  • prei 2 st
  • asperges (sous-vide gegaard M.E.P) 20 stuks
  • zout en peper
  • olijfolie

Zalm

  • olijfolie
  • zout en peper

Opmaak

  • kruiden (Oost Indische kers, paztizz tops, waterkers) 20 g
  1. saus

    Saus Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm. Roer wat olijfolie door de landkers puree en breng op smaak met zout en peper.
  2. Prei

    Maak de prei schoon en doe ze in een passende vacuümzak. Voeg wat olijfolie, zout en peper toe en kook de prei op 92˚C ca. 20 minuten in de combi steamer. Snijd de prei in stukjes samen met de asperges. Brand de prei en de asperges af m.b.v. een gasbrander.
  3. Zalm

    Strijk de zalm mootjes in met wat olijfolie. Grill ze aan beide kanten tot de juiste gaarheid is bereikt. Kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    Schep de landcress coulis speels op de borden. Verdeel de gegrilde zalm mootjes samen de prei en de asperges erop. Maak het geheel af met de Hollandaise en de kruiden.
+