Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 30 st

Zalm

  • geklaarde boter
  • Knorr 1-2-3 Aromat voor Vis 1kg
    Knorr 1-2-3 Aromat voor Vis 1kg
    Knorr 1-2-3 Aromat voor Vis 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • verse zalmfilet 800 g

Garnituur

  • bereide aardappelpuree 400 g
  • zeekraal 200 g
  • gemalen peper

Saus

  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    3 dl
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 150 g

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Zalm

    Snijd de zalmfilet in twintig gelijke mootjes. Bak de zalmmootjes mooi rosé in de Phase en kruid deze na met de aromat.
  3. Garnituur

    Snijd de zalmfilet in twintig gelijke mootjes. Bak de zalmmootjes mooi rosé in de Phase en kruid deze na met de aromat.
  4. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  5. Opmaak

    Leg de zalm op de borden en verdeel de aardappel mousseline, asperges en de zeekraal eromheen. Spuit de Hollandaise saus erbij en maak het geheel af met geroosterde amandelen.