Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Asperges

  • aa asperges 30 st

Zalm

Garnituur

  • bereide aardappelpuree 400 g
  • zeekraal 200 g
  • gemalen peper

Saus

Opmaak

  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 150 g
  1. Asperges

    Schil de asperges.
    Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen.
    Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Zalm

    Snijd de zalmfilet in twintig gelijke mootjes.
    Bak de zalmmootjes mooi rosé in de Phase en kruid deze na met de aromat.
  3. Garnituur

    Snijd de zalmfilet in twintig gelijke mootjes. Bak de zalmmootjes mooi rosé in de Phase en kruid deze na met de aromat.
  4. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  5. Opmaak

    Leg de zalm op de borden en verdeel de aardappel mousseline, asperges en de zeekraal eromheen. Spuit de Hollandaise saus erbij en maak het geheel af met geroosterde amandelen.
+