Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Ceviche

Garnituur

  • zalmfilet 50.0 g
  • mini komkommer 3.0 st
  • asperges, gekookt 10.0 st
  • rode ui 0.5 st
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3.0 st
  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 0.5 st

Kreeften-Hollandaise

  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L 200.0 mg
  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 250ml 2.0 dl

Opmaak

  • koriander tak 5.0 takjes

Ceviche is van oorsprong een gerecht uit Latijns Amerika. Deze variant met Hollandse asperges heeft een Thais tintje meegekregen. 

...

Bereiding

  1. Bereiding Ceviche

    • Meng het limoensap, fish sauce, suiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur

    • Snijd de zalm, komkommer in blokjes en de asperges in stukjes.
    • Snijd de rode ui in dunne reepjes en halveer de tomaatjes.
    • Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.
  3. Kreeften-Hollandaise

    • Reduceer de kreeftenjus tot de helft in en verwarm de Hollandaise saus.
    • Meng de jus door de Hollandaisesaus giet deze in een siphon.
    • Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Opmaak

    • Verdeel de gesneden zalm, komkommer, asperges, rode ui en de tomaatjes in de diepe bordjes.
    • Verdeel het limoenmengsel op de ingredienten.
    • Spuit de schaaldieren Hollandaise erbij.
    • Garneer met de koriander en de fijngesneden lime leaves.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu