Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • limoensap 3 dl
  • Thai fish sauce 30 g
  • palmsuiker 30 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 60 g

Garnituur

  • zalmfilet 50 g
  • mini komkommer 3 st
  • asperges, gekookt 10 st
  • rode ui 0.5 st
  • honingtomaatjes 30 st
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 3 st
  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 0.5 st

Kreeften-Hollandaise

Opmaak

  • koriander 5 takjes
  1. Bereiding

    Ceviche Meng het limoensap, fish sauce, suiker en de vinaigrette.
  2. Garnituur

    Snijd de zalm, komkommer in blokjes en de asperges in stukjes. Snijd de rode ui in dunne reepjes en halveer de tomaatjes. Snijd de limoenblaadjes en de rode peper in ragfijne julienne.

  3. Kreeften-Hollandaise

    Reduceer de kreeftenjus tot de helft in en verwarm de Hollandaise saus. Meng de jus door de Hollandaisesaus giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.

  4. Opmaak

    Verdeel de gesneden zalm, komkommer, asperges, rode ui en de tomaatjes in de diepe bordjes. Verdeel het limoenmengsel op de ingredienten. Spuit de schaaldieren Hollandaise erbij. Garneer met de koriander en de fijngesneden lime leaves.
+