Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zalm:

  • zalmfilet 800 g
  • olijfolie
  • zout en peper

Groenten:

  • groene asperges 40 st
  • bosui 30 st
  • zout en peper
  • olijfolie

Saus:

Opmaak:

  • zuurdesembrood kruim
  1. Zalm:

    Snijd de zalmfilet in tien gelijke moten en smeer ze in met wat olijfolie.
    Grill de zalm aan beide kanten en kruid ze met zout en peper.
  2. Groenten:

    Schil de asperges en maak de bosui schoon.
    Strijk de groenten in met wat olijfolie en grill ze tot de juiste gaarheid is bereikt.
    Kruid ze met zout en peper.
  3. Saus:

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Opmaak:

    Leg de zalm op de borden en verdeel de asperges en de bosui eromheen.
    Spuit de Hollandaise saus erbij en maak het geheel af met het zuurdesemkruim.
+