Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 30 st

Saus

  • gladde mosterd 35 g
  • roomkaas
    roomkaas
    300 g
    roomkaas is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Supérieur Asperge Crèmesoep Poeder 12,5L
    Knorr Supérieur Asperge Crèmesoep Poeder 12,5L
    22 g
    Knorr Supérieur Asperge Crèmesoep Poeder 12,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • aspergekookvocht 25 ml

Garnituur

  • zalmfilet 1 kg
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zeekraal 300 g

Opmaak

  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 150 g

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Saus

    Breng 2,5 deciliter van het aspergekookvocht aan de kook en voeg vervolgens Knorr Supérieur Asperge Crèmesoep toe. Roer het geheel goed door en voeg de Sandwich Delight en de mosterd toe. Zeef het geheel en giet het in een sifon. Zet de sifon onder druk met 2 patronen en plaats deze in de ‘au bain marie’.
  3. Garnituur

    Kruid de zalm met zout en peper en bak deze mooi rosé in de Phase. Bereid de zeekraal met wat Phase en kruid deze met wat peper.
  4. Opmaak

    Leg de zalm op de borden en verdeel de asperges en de zeekraal eromheen. Spuit de schuimige mosterdsaus erbij en maak het geheel af met geroosterde amandelen. Serveer met aardappelmousseline.