Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vis 139 Recepten
Geen recept gevonden
-
Heilbot met Maltaise saus
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Mosselen met kerrie en kokos
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Witvis met prei, erwtjes en poftomaatjes uit de oven
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Koolrabi gyoza, met gerookte forel en jus van groene appel met lavas
- Vis
- Voorgerechten
-
Zalmforel met geroosterde pompoen en beluga linzencurry
- Vis
- Hoofdgerechten
-
Verse coquilles uit de schelp van de Big Green Egg - Martin Rotteveel
- Vis
- Hoofdgerechten
-
Tonijn gerookt op cederhout van de Big Green egg - Martin Rotteveel
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Makreel filet met verse kruiden - Martin Rotteveel
- Hoofdgerechten
- Vis
-
-
Poké bowl met tonijn en togarashi mayonaise
- Voorgerechten
- Vis
-
-
Aspergesoep uit Bergen op Zoom met Hollandse garnalen
- Voorgerechten
- Vis
-
Aardappel vissoep
- Soepen
- Vis
-
Mais chowder met surimi en popcorn
- Soepen
- Vis
-
Gegrilde zalm met asperges en hollandaise saus
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Gerookte zalm salade met luchtige botersaus en citrus
- Vis
- Hoofdgerechten
-
Zalm met dille saus, groene groenten en penne
- Hoofdgerechten
- Vis
-
Grote garnalen met basmatirijst en Kerrie kokos saus
- Hoofdgerechten
- Vis
Hoofdingrediënt - Vis
Vis is een veelzijdig en voedzaam ingrediënt dat niet mag ontbreken in de professionele keuken. Of je nu werkt in horeca, zorg of catering; visgerechten bieden verfijning, smaak en gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan recepten, van klassiekers als gebakken kabeljauw tot wereldse gerechten zoals ceviche en Aziatische curries. Met producten van merken als Knorr, Hellmann’s en Calvé bereid je eenvoudig smakelijke en efficiënt presenteerbare gerechten. Vis past perfect binnen moderne menu’s die inspelen op duurzaamheid, gezondheid en variatie, en biedt inspiratie voor zowel klassieke als innovatieve creaties.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in