Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • rouget filet zonder schubben/graatjes 10.0 stuks
  • geklaarde boter

Opmaak

  • basilicum cress 10.0 g
  • olijfolie extra vergine 10.0 g

De rouget of mul is een soort uit de familie van zeebarbelen. Deze komen o.a. voor in de Middenlandse zee, vandaar dat dit visje uitmate geschikt is in deze Zuid Franse soep.

...

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de gesneden groenten toe en kook de zoete tomatensoep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Snijd ondertussen de mulfilet in mooie stukjes en kruid ze met wat zout en peper.Bak de gesneden mulfilet kort aan beide kanten in wat boter.
  3. Opmaak

    Verdeel de mul over de borden en schep de soep erover.Garneer de soep met basilicumcress en wat druppels olijfolie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu