Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L
    Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L
    100 g
    Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L
    1 pak
    Knorr Professional Kreeftenjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tomatenpuree 20 g
  • cayennepeper 2 g
  • Pernod 30 g

Opmaak

  • BlinQ cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Soep

    Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de kreeftenjus, tomatenpuree en de cayennepeper toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Passeer de soep! Breng de soepcocktail op smaak met Pernod Serveer de cocktail koud of lauwwarm.
  2. Opmaak

    Schenk de “Spicy Lobster” in glaasjes. Garneer de cocktail met de cress en eventueel wat tomaten flakes.