Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salsa

  • tomaten 180 g
  • avocado 180 g
  • witte uien 80 g
  • koriander 8 g
  • groene chili peper 5 g
  • limoensap 15 ml
  • olie 20 g

Saus

  • Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot
    100 g
    Hellmann’s Real Mayonaise Pot is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Calve Chipotle Chili saus 5 g
  • gerookte paprikapoeder 2 g
  • limoensap 2 g

Garnalen

  • grote garnalen 30 stuks
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • taco tortilla's 10 g

Bereiding

  1. Salsa

    Snijd de tomaten, avocado, uien, koriander, en de chilipeper en meng deze met het limoensap en de olie.
  2. Saus

    Meng de chipotle samen met het paprikapoeder en limoensap door de mayonaise.
  3. Garnalen

    Marineer de garnalen met wat knoflook en olie. Grill of rooster de garnalen. Verwarm de tortilla's in een droge hete pan kort aan elke kant.

  4. Opmaak

    Verdeel de salsa samen met de gegrilde garnalen over de tortilla’s. Maak de tortilla’s af met de pittige mayonaise.