Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salsa

  • tomaten 180 g
  • avocado 180 g
  • witte uien 80 g
  • koriander 8 g
  • groene chili peper 5 g
  • limoensap 15 ml
  • olie 20 g

Saus

  • Calve Chipotle Chili saus 5 g
  • gerookte paprikapoeder 2 g
  • limoensap 2 g

Garnalen

  • grote garnalen 30 stuks
  • taco tortilla's 10 g
  1. Salsa

    Snijd de tomaten, avocado, uien, koriander, en de chilipeper en meng deze met het limoensap en de olie.
  2. Saus

    Meng de chipotle samen met het paprikapoeder en limoensap door de mayonaise.
  3. Garnalen

    Marineer de garnalen met wat knoflook en olie. Grill of rooster de garnalen. Verwarm de tortilla's in een droge hete pan kort aan elke kant.

  4. Opmaak

    Verdeel de salsa samen met de gegrilde garnalen over de tortilla’s. Maak de tortilla’s af met de pittige mayonaise.

+