Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ceviche

  • granny smith appel 4.0 st
  • bleekselderij, stengels 400.0 g
  • komkommer 300.0 g
  • limoensap 20.0 g
  • koriander olie 2.0 dl
  • zout en peper

Coquilles

  • coquilles 20.0 st
  • grof zeezout 75.0 g
  • suiker 50.0 g

Salade

  • granny smith appel 1.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • rode ui 0.5 st

Opmaak

  • rode Chili peper 0.25 st
  • shiria leaves 30.0 st
  1. Ceviche

    Pers de appel, bleekselderij en de komkommer uit in de slow juicer en passeer door een fijne zeef.

    Meet een liter van de appel-bleekselderij jus af en voeg het limoensap en de citrus toe.

    Meng de appel- bleekselderij jus met de korianderolie en breng op smaak met zout en peper.

  2. Coquilles

    Pekel de coquilles met het zout en de suiker gedurende 1,5 uur.

    Spoel de coquilles af , gaar ze ca. 2 minuten in water van 80°C schep ze in ijswater.

    Halveer de coquilles.

  3. Salade

    Snijd de appel samen met de komkommer en de rode ui in flinterdunne plakjes op de mandoline en vermeng ze met elkaar.

  4. Opmaak

    Verdeel de salade over de borden en daarop de coquilles.

    Garneer met wat fijngesneden chili peper en de shiria leaves.