Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Snoekbaars

  • snoekbaars 800 g
  • geklaarde boter
  • zout en peper

Pastinaken

  • Pastinaak 1 kg

Beurre blanc

  • witte wijn 2 dl
  • sjalotjes, fijngesneden 80 g
  • Blue Band Professioneel Classique Ongezoet 1.5 dl
  • witte peper
  • boter, blokjes 60 g
  • Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    6 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Gerookte paling

  • gerookte paling, brunoise 100 g
  • bieslook 2 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 g
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Snoekbaars

    Kruid de snoekbaarsfilet met zout en peper en bak deze in de Phase
  2. Pastinaken

    Schil de pastinaken en rooster een gedeelte ervan in de oven. Snijd een gedeelte in dunne plakken en frituur deze krokant. En maak van de rest een gladde puree
  3. Beurre blanc

    Breng de witte wijn samen met de fijngesneden sjalotjes aan de kook. Voeg de room toe en reduceer het geheel tot 2 dl. Monteer met blokjes koude boter en breng op smaak met de visbouillon
  4. Gerookte paling

    Meng de paling met de bieslook en de citrus vinaigrette.

  5. Opmaak

    Leg de snoekbaars op het bord en spuit de pastinaakpuree erbij. Verdeel de oven geroosterde en de krokante pastinaak erbij. Maak af met de paling en de beurre blanc.