Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • zalmforelfilet 800.0 g
  • zout & zwarte peper
  • suiker
  • olijfolie
  • zest van citroen

Bereiding

  • flespompoen 1.0 st
  • vadouvan 5.0 g
  • zout en peper

Bereiding

  • Beluga linzen 150.0 g
  • gele winterwortel 40.0 g
  • oranje winterwortel 40.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    Marineer de zalmforelfilets met zout, peper en suiker en citrus zestes.Snijd de zalmforel in mooie porties.Schenk een beetje olijfolie in een passende ovenschaal en leg hierin de zalmforel.Zet ze vervolgens geheel onder met de olijfolie.Gaar de zalmforel gedurende 45 minuten op 45ºC in de oven.
  2. Bereiding

    Snijd tien mooie plakken van de pompoen.Smeer de pompoenplakken in met wat olie en kruid ze met zout, peper en wat vadouvan.Leg de pompoen op vetvrijpapier en bak deze ca 15 minuten op 180 ºC
  3. Bereiding

    Kook de linzen in water gaar.Snijd de wortel in fijne brunoise en voeg dit aan de linzen toe.Giet de linzen af en voeg de kerriesaus toe, en verwarm het geheel.
  4. Opmaak

    Leg de zalmforel op de borden.Verdeel de linzencurry en leg daarop de pompoen.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu