Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • kreeften 3 st
  • langoustines 15 stuks
  • peper
  • olijfolie
  • jumbomosselen 400 g
  • Venusschelpen 400 g
  • scheermessen 30 stuks
  • witte wijn 0.5 dl
  • citroen 3 st

Opmaak

  1. Bereiding

    Kook de kreeften in water met wat zout.
    Halveer de langoustines, maak ze schoon kruid ze met wat peper en bak ze kort in wat olijfolie.
    Was de mosselen, venusschelpen en de scheermessen goed.
    Zet ze afzonderlijk van elkaar aan in olijfolie met sjalot puree en blus af met wat witte wijn.
    Maak de kreeften schoon en snijd de citroenen in partjes.
  2. Opmaak

    Presenteer de zeevruchten op een groot bord met de cocktailsaus.
    Garneer met wat wilde kruiden.
+