Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Spitskool

Duif

Opmaak

  • sisho purper 10 bakje
  1. Spitskool

    Maak de spitskolen schoon en houd 10 mooie bladeren apart. Snijd voorzichtig de nerven weg en blancheer de bladeren kort in gezouten water. Snijd de rest van de kool in julienne. Zet de julienne aan in wat Phase en breng het geheel op smaak met 15 gram van de curry en zout & peper. Verdeel de julienne op de koolbladeren en rol ze stevig op in plastic folie. Stoom de koolrolletjes in de stoompan tot ze op temperatuur zijn.
  2. Duif

    Kruid de duivenborstjes met zout & peper en bak ze in de Phase.
    Houd de duiven warm en blus de pan af met het kriekenbier. Voeg de suiker toe en kook het geheel tot ca. de helft in. Voeg de demi glace toe en breng de saus opnieuw aan de kook.
  3. Opmaak

    Pak de koolrolletjes uit, snijd ze netjes bij en verdeel ze over de borden. Leg de gebakken duivenborstjes en de koolrolletjes op het bord en schep de saus erbij. Garneer met wat sisho purper.
+