Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • asperges AA, geschild en ontdaan van het kontje 10.0 st
  • zout
  • sugarsnaps 150.0 g
  • bleekselderij, brunoise 150.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 150.0 g

Opmaak

  • Hellmann’s Vinaigrette Ananas Kokos Vloeibaar 1L 1.5 dl
  • pistachenoten, gehakt
  • fijne waterkers 1.0 bosje

Bereiding

  1. Salade

    Breng de geschilde asperges in ruim kokend water metzout aan de kook.

    Laat de asperges 1 minuut doorkoken en laat ze in het vocht afkoelen, ze garen dan mooi door in het vocht.

    Snijd de asperges in de gewenste vorm.

    Blancheer de sugarsnaps en bleekselderij kort met een beetje zout en spoel direct koud.

    Halveer de tomaatjes.

    Meng de gesneden asperges, sugersnaps, bleekselderij en tomaatjes met elkaar en verdeel ze over de kommetjes.

  2. Opmaak

    Napeer vlak voor het serveren met devinaigrette en garneer met de waterkers en de gehakte pistache.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu