Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • asperges AA, geschild en ontdaan van het kontje 10.0 st
  • zout
  • sugarsnaps 150.0 g
  • bleekselderij, brunoise 150.0 g
  • cherry tomaatjes, gemengde 150.0 g

Opmaak:


...

Bereiding

  1. Salade:

    • Breng de geschilde asperges in ruim kokend water met zout aan de kook.
    • Laat de asperges 1 minuut doorkoken en laat ze in het vocht afkoelen, ze garen dan mooi door in het vocht.
    • Snijd de asperges in de gewenste vorm.
    • Blancheer de sugarsnaps en bleekselderij kort met een beetje zout en spoel direct koud.
    • Halveer de tomaatjes.
    • Meng de gesneden asperges, sugersnaps, bleekselderij en tomaatjes met elkaar en verdeel ze over de kommetjes.
  2. Opmaak:

    • Napeer vlak voor het serveren met de dressing en garneer met de waterkers en de gehakte pistache.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu