Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Asperges

  • aa asperges 20 st

Kreeft

  • kreeften 5 st

Saus

Garnituur

Opmaak

  • groene kruiden 30 g
  1. Asperges

    Schil de asperges.
    Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen.
    Snijd de asperges en verwarm ze in het kookvocht.
  2. Kreeft

    Kook de kreeften naar eigen inzicht en maak ze schoon. En bewaar eventueel de kreeftenschalen voor de opmaak van het gerecht.
  3. Saus

    Reduceer de kreeftenjus tot de helft in en verwarm de Hollandaise saus. Meng de jus door de Hollandaisesaus giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Garnituur

    Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten en breng ze op smaak. Stoof de lamsoren kort in wat Phase en breng ze op smaak.
  5. Opmaak

    Verdeel de lamsoren samen met de asperges en de kreeft over de borden. Schep de doperwten en de tuinboontjes erbij en de saus erover. Maak het geheel af met de geplukte tuinkruiden.
+