Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Asperges

  • aa asperges 1.11 kg
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    3 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper

Creme

  • Hellmann's Sandwich Delight Naturel 1,5kg 200 g
  • Knorr Primerba Mierikswortel 320g
    Knorr Primerba Mierikswortel 320g
    15 g
    Knorr Primerba Mierikswortel 320g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • limoensap
  • zout en peper

Opmaak

  • witpuntjes radijs 10 st
  • waterkers takjes 30 takjes

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges en snijd ze in schuine stukken. Kook ze net gaar in water met zout, giet ze af en zet ze warm in de Citrus Vinaigrette. Dek af met plasticfolie en zet in de koeling, dit kunt u 1 dag van te voren doen.
  2. Creme

    Roer de Mierikswortel door de Sandwich Delight Naturel. Breng op smaak met zout, peper en limoensap. Vul een kleine plastic spuitzak en leg deze tot gebruik in de koeling.
  3. Opmaak

    Verdeel de asperges over de borden, leg de gerookte zalm erbij, spuit er de mierikswortelcréme bij en decoreer met de radijs en waterkers. Besprenkel tot slot met wat Citrus Vinaigrette.