Menu
Punten

Ingrediënten

+

Asperges

Creme

Opmaak

  • witpuntjes radijs 10.0 st
  • waterkers takjes 30.0 takjes

Bereiding

  1. Asperges

    Schil de asperges en snijd ze in schuine stukken.Kook ze net gaar in water met zout, giet ze af en zet ze warm in de Citrus Vinaigrette.Dek af met plasticfolie en zet in de koeling, dit kunt u 1 dag van te voren doen.
  2. Creme

    Roer de Mierikswortel door de roomkaas.Breng op smaak met zout, peper en limoensap.Vul een kleine plastic spuitzak en leg deze tot gebruik in de koeling.
  3. Opmaak

    Verdeel de asperges over de borden, leg de gerookte zalm erbij, spuit er de mierikswortelcréme bij en decoreer met de radijs en waterkers.Besprenkel tot slot met wat Citrus Vinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu