Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Garnituur

  • basmati-rijst 150 g
  • ananas 0.5 st
  • jalapeno pepers 15 g
  • komkommer, mini 4 stuks
  • zwarte boontjes 300 g
  • granaatappel 150 g
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • eendenbout, gekonfijt 600 g

Opmaak

  1. Garnituur

    Kook de basmati rijst met wat zout.
    Maak de ananas schoon en snijd deze in dunne plakken.
    Snijd de jalepeno peper en de komkommer in dunne plakjes.
    Spoel de boontjes af doe ze samen met de granaatappel, peper en de komkommer in een kom.
    Maak het geheel aan met de vinaigrette.
    Verwarm de eendenbouten in hun vet en pluk ze met een vork.

  2. Opmaak

    Verwarm de tortilla’s en leg ze op de borden.
    Verdeel de rijst, bonensalade, “pulled duck” en de ananas over de tortilla’s.
    Maak het geheel af met de pittige paprikasaus en de munt.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan