Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Lam

  • Knorr Taboulé Couscous Salade 625g
    Knorr Taboulé Couscous Salade 625g
    1 Bus
    Knorr Taboulé Couscous Salade 625g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 1 dl
  • Lamsgehakt 1 kg
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • komijn 4 g
  • kaneel 2 g
  • zout en peper
  • eiwit 30 g
  • broodkruim 35 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • granaatappel 1 st
  • watermeloen 1 st
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • zoetzure rode ui 50 g
  • koriander 6 takjes
  • mint 3 takjes
  • limoencress 1 bakje
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L
    250 g
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Lam

    Kook één liter water en doe de taboulé in een schaal. Giet het kokende water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast. Meng het lamsgehakt met de knoflook, paprika, komijn, kaneel, chili, zout, peper en eiwit. Verdeel het aangemaakte gehakt in twintig porties en rol deze in het broodkruim tot een worstmodel. Rijg de lamsgehakt worstjes op een prikker en bak ze vervolgens in de Phase mooi bruin. Maak de granaatappel schoon en snijd de watermeloen in mooie blokjes. Marineer de gesneden watermeloen samen met de granaatappelpitjes in de basilicum vinaigrette. Pluk de koriander en de mint en houd wat takjes achter voor garnering. Snijd de rest van de kruiden fijn en meng deze met de yoghurt dressing.
  2. Opmaak

    Verdeel de taboulé over de kommen. Verdeel hierop de granaatappel en de watermeloen met de zoetzure rode ui. Leg de lamspiesjes erbij en garneer met de kruiden. Serveer met de yoghurt kruiden dressing.